Oudercoaching 2022-08-29T17:36:39+00:00

MEER PLEZIER EN FLOW IN JE OUDERSCHAP?

Een kind dat het moeilijk heeft, zich onaangenaam gedraagt, niet in het onderwijssysteem past of vaak ziek is, is een bron van zorg. Via gedrag, spel, (leer)ontwikkeling en/of klachten laten kinderen op een liefdevolle en soms confronterende manier zien wat jij nodig hebt in je leven. Ze spiegelen jou. Maar omdat wij niet geleerd hebben zo naar ons kind te kijken, missen we vaak de boodschap….

Wil jij graag weten wat je kind je te vertellen heeft? Om de lastige situatie te kunnen veranderen moet je weten wat de boodschap van je kind is, wat er diep van binnen zit. Met een spiegelboodschap haal je deze kern naar boven. Dan is er een werkelijke oplossing mogelijk doordat wat er in de kern zit, nu zichtbaar wordt.

Samen gaan we diep in op datgene wat jou raakt en/of datgene wat jou zorgen baart bij je kind. jij doet uitgebreid je verhaal waarbij ik veel vragen stel en jouw antwoorden opschrijf. Datgene wat jij zegt en hoe je het zegt is heel belangrijk, het is jouw verhaal en jouw taal die de kern bloot legt. Hierin ligt de boodschap die helemaal op jou gericht is. De vertaling die ik na het intake gesprek maak, bespreken we samen in een vervolgconsult. Dan volgt er nog een follow up gesprek, waarbij we gaan kijken of je nog iets nodig hebt en of ik nog iets voor jou en/of je kind kan betekenen. Vaak verandert er al heel veel nadat je de boodschap hebt ontvangen. Bewustwording is de grootste stap!

Vervolgens gaan we verder met het opruimen van datgene wat jou beperkt om helemaal jezelf te zijn. We maken daarbij gebruik van transformatie visualisaties. Deze werken zeer snel, krachtig en geven een blijvende verandering bij jou. Jij komt meer in flow terecht en dat werkt door op je kind. Het werkt op 3 niveaus; zowel in je hoofd (mindset), je hart (heartset) én in je onderbuik (gutset). Zodat je niet alleen wéét, maar ook voélt en gaat doén wat goed voor jou en je kind is!

Do all that you can and all you thought you could not

We pakken tijdens de transformerende visualisaties de negatieve emoties en beperkende overtuigingen aan die wij als vrouwen gekregen kunnen hebben door overerving, dus van onze voorouders, de maatschappij, familieconditionering en of trauma’s die we hebben meegemaakt. Dit alles speelt vooral op een onbewust niveau, het minste of geringste kan dit al triggeren. Vooral jouw kinderen zijn er erg goed in om op jouw knopjes te drukken… De geleide visualisaties vervangt deze emoties en overtuigingen door een beter weten; door krachtige en positieve gedachten en gevoelens die ons brein inprent voor de toekomst. Zodat wanneer er bepaalde situaties zich voordoen en je weer getriggerd wordt, je nooit meer dezelfde lading voelt en er op een veel constructievere manier mee om kan gaan. Je leert loslaten wat jou niet meer dient.

Een geleide visualisatie wordt als heel prettig en als een enorme opluchting ervaren, je hoeft geen nare zaken uit het verleden te herbeleven!

VERANDER JE FOCUS, JE VISIE
EN DAARDOOR JE LEVEN

Wil jij ervaren wat Creatrix® voor jou kan doen?

 • De sessies zijn RESULTAATGERICHT

  Wil jij ervaren dat iedereen geluk en gezondheid binnen handbereik heeft? Wat je nu ook ervaart in je leven en wat jou op dit moment dan ook belemmert, jij kunt dit snel en makkelijk overwinnen.

 • Creatrix® is COMPLEET

  Een vrouw kan rationeel wel weten dat ze goed genoeg is, maar als ze het niet voelt is het er niet. Wil jij diep van binnen voelen dat je goed genoeg bent? De visualisaties zorgen ervoor dat jouw mindset, jouw gevoel en jouw intuïtie op één lijn komen te liggen en samen gaan werken.

 • Het probleem oplossen binnen jouw FAMILIESYSTEEM

  Epigenetica is de wetenschap dat emoties en overtuigingen in de genen doorgegeven worden van generatie op generatie. Dus veel gevoelens en gedachten waar je tegenaan loopt komen niet uit jouw leven maar uit die van vele generaties geleden. Misschien heb je ook wel eens het idee gehad dat een bepaalde overtuiging of reactie eigenlijk helemaal niet bij je past of van jou is….. Dat je niet kon verklaren waarom je iets voelde of geloofde? of dat je dacht; ‘zo doen we dat nou eenmaal in onze familie’? Dit komt omdat het issue niet ontstaan is in jouw leven, maar in het leven van iemand in jouw bloedlijn vele jaren geleden. Epigenetica en familiesystemen spelen binnen de coaching een hele belangrijke rol.

 • VEILIG

  Tijdens de sessies hoef je niet terug te gaan naar je trauma’s, pijnlijke herinneringen of ervaringen. Je hoeft het niet meer te herbeleven en zo wordt het trauma, negatieve gevoel of de belemmerende gedachte ook niet verder verankerd in jouw systeem. Het gaat om de emoties die onder een gebeurtenis zitten, niet om de gebeurtenis zelf. Deze emoties gaan we transformeren, en dus zeker níet herbeleven!

 • BLIJVENDE OPLOSSINGEN

  Daar waar we een negatieve gedachte of blokkade weghalen, moet er ook iets voor in de plaats komen. Iets wat meer passend en ondersteunend is. Zo blijf je niet met lege ‘gaten’ zitten die opnieuw met issues gevuld kunnen worden, want er is nu een diep innerlijk beter weten. Je wordt verlost van de beren op je weg, én je krijgt er blijvende oplossingen voor terug.

 • VERTROUWEN OP JEZELF

  Tips, goede raad, inzichten… geweldig om te krijgen, maar niet voldoende om écht een transformatie in je leven te genereren. Immers, de persoon van wie je advies krijgt staat niet in jouw schoenen en leeft jouw leven niet. Dus hoe wijs en helpend woorden ook kunnen zijn die je krijgt, het zijn niet die precieze levenslessen in die specifieke woorden die voor jou het grote verschil gaan maken. Die met jouw (onder)bewustzijn resoneren. Je weet het wel, het helpt even, maar het beklijft niet… échte wijsheid beklijft enkel wanneer het een diep innerlijk weten is dat vanuit jezelf komt. Je komt tot eigen oplossingen doordat je weet wie je bent en mag zijn wie je bent.

Creatrix - setting women free

LESS STRESS, MORE FLOW

Maureen is een fijne, doortastende coach met veel deskundigheid en respect. Ik heb Maureen ervaren als een hele prettige coach. Ze luistert met aandacht, stelt goede vragen en begeleidt je uitstekend door het proces. Ze laat je, door de goede vragen te stellen, zelf tot de kern van je hulpvraag komen. Ze beheerst diverse coachingtechnieken, weet en voelt goed aan welke weg in te slaan zonder een oordeel te vellen of vooraf iets in hokjes te plaatsen en met daarbij respect voor je eigen keuzes.

Erg bijzonder hoe dit impact heeft gehad (en heeft!) op mijn leven en mijn keuzes, waarbij dit ook nog eens heel natuurlijk aanvoelt, soort van zelfsprekend, echt zo fijn!

– Elisa –

Maureen liet mij inzien hoe mijn angsten van invloed zijn op mijn dochter. Ook de woorden die je gebruikt en het verhaal dat je vertelt over je kind zegt veel over jezelf. Bij Maureen durf je je open te stellen en houdt ze je een spiegel voor. Dit doet zij op een hele fijne, warme manier waardoor je niet het gevoel krijgt dat je als ouder tekort schiet. Door haar methode kun je het gelijk toepassen in je communicatie en gedrag naar je kind. Dankjewel Maureen, voor de positieve effecten die jouw sessies op mij en mijn dochter hebben gehad. Ik ben me bewuster van de woorden die ik gebruik naar mijn kinderen, dit alleen al zorgt voor meer rust in mijn gezin.

– Mascha –