Tarieven en contact 2020-01-08T13:23:54+00:00

Kindercoaching, bijles en onderwijsondersteuning:

Voorafgaand aan de bijlessen en/of kindercoaching sessies hebben we een intake-gesprek. Dit gesprek kan telefonisch of in mijn praktijk plaatsvinden, duurt ongeveer 30 minuten en is gratis. Tijdens dit gesprek bespreken we of ik iets voor jou en/of je kind kan betekenen. In het geval van de Kernvisiecoaching kan ik aan de hand van dit gesprek al zien of deze manier van leren geschikt is voor je kind.

Kosten per uur:

Kinderen / pubers:

 • Intake-gesprek: gratis
 • Bijles/onderwijsondersteuning: € 50,- (per 50 minuten)
 • Kindercoaching: € 60,-
 • Oudergesprek/opvoedadvies: € 60,-
 • ‘Happy Parents, Happy Kids traject’: neem contact op voor meer info en de prijs van dit traject
 • Onderwijsondersteunende diensten en kindercoaching zijn vrijgesteld van btw

Volwassenen:

 • Kennismakingsgesprek: gratis
 • Coaching sessie van 1,5 uur: €90,- incl. btw. voor particulieren
  €90,- excl. btw. voor bedrijven

Nieuw: Access Bars behandeling:

 • kinderen: € 45 per sessie
 • volwassenen: € 60,- per sessie

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. Tijdig verzetten van de afspraak is natuurlijk mogelijk, graag telefonisch of per mail.

In sommige situaties kan er een vergoeding van de kosten via een persoonsgebonden budget (PGB) gerealiseerd worden. Vraag je gemeente of de school van je kind naar de mogelijkheden.

Ik geef de (bij-) lessen in mijn praktijk aan huis. Ook is het mogelijk om, in overleg met de school van je kind, de bijlessen tijdens schooltijd op school te geven. Dit kan alleen als de school in omgeving Amstelveen zit. Dit is prettig omdat het voor sommige kinderen belastend kan zijn om na schooltijd nog bijlessen te volgen.

Tijdens schoolvakanties zijn er geen bijlessen/ kernvisielessen.

Mijn dochter Lisa heeft bijlessen gevolgd bij Maureen. Zij had in groep 8 moeite met Nederlands; spelling en begrijpend lezen. Maureen heeft haar fantastisch vooruit geholpen; ze is aardig, rustig en kan zaken heel goed op een andere manier uitleggen. En wel zo dat het ‘blijft hangen’. Lisa’s (cito) scores zijn hierdoor omhoog gegaan. Kortom; een fantastische vrouw met hele goede didactische kwaliteiten!

– Liesbeth –

Creatrix® coaching:

Ik ben super enthousiast dat ik vrouwen mag helpen met deze geweldige methodiek! Ik heb ervaren dat het werkt. In 4 tot 6 sessies van ongeveer twee uur per sessie help ik jou van je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties af met behulp van de Creatrix® methodiek. Dit is compleet anders dan alle andere therapieën zoals bijv. EMDR of Hypnose. Het is met Creatrix® niet nodig om je issues en trauma’s opnieuw te beleven. Het is een proces waarbij je met je ogen dicht gaat zoeken naar het verhaal áchter je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Wat zorgt er nou eigenlijk precies voor dat je niet lekker in je vel zit, dat je je doelen niet bereikt. Wat houdt je precies tegen om de vrouw te zijn die je wilt zijn? Het antwoord zit opgesloten in je onderbewustzijn. Daar maken we contact mee. We gaan samen de antwoorden op jouw vragen vinden en er komt ook altijd een doorbraak met geweldige inzichten in hoe je het vanaf nu anders kan bekijken en anders kan doen. Het is een blijvende verandering waarbij je je focus verlegt. Je wéét nu niet alleen hoe het anders moet, je vóelt het nu ook! Het werkt niet alleen op bewust niveau, maar ook op onbewust niveau! Hoofd (mindset), hart (heartset) en onderbuik (gutset) komen na Creatrix® op één lijn te liggen. Eindelijk een therapie die (snel) werkt en blijvend is!

Gemiddeld heeft een vrouw 4 sessies van ongeveer 2 uur nodig om van haar blokkades af te komen.  Ik werk op basis van resultaat, dat betekent dat ik je de GARANTIE geef dat ik je pas loslaat als je van je blokkades af bent! Je betaalt een vaste prijs voor het hele traject. Of je nou 2 of 6 sessies nodig hebt, het gaat om het eindresultaat!

Neem contact met me op voor meer info over deze geweldige methodiek!

Groei is de reis van wie je denkt te zijn
naar wie je werkelijk bent