Tarieven en contact 2020-09-17T18:06:28+00:00

Kindercoaching, bijles en onderwijsondersteuning:

Voorafgaand aan de sessies hebben we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan telefonisch, via Skype/Zoom of Teams of in mijn praktijk plaatsvinden, duurt ongeveer 30 minuten en is gratis. Tijdens dit gesprek bespreken we of ik iets voor jou en/of je kind kan betekenen.

Kosten:

 • Kennismakingsgesprek: gratis
 • Bijles/onderwijsondersteuning: € 50,- (per 50 minuten)
 • Kindercoaching: € 60,- per uur
 • Life/ouder coaching: € 120,-  per sessie (max, 2,5 uur)
 • ‘Happy Parents, Happy Kids traject’ – de spiegelboodschap van je kind. Dit traject bestaat uit:
  – intake: ik stel vragen en schrijf jouw antwoorden op om het probleem helder te krijgen
  – vertaling maken: ik werk aan jouw vertaling
  – terugkoppeling: je ontvangt de vertaling die ik voor je heb gemaakt en die gaan we uitgebreid bespreken
  – follow up: na 2 a 3 weken komen we weer samen en gaan we kijken hoe het nu gaat. Wat is er veranderd? hebben jij en je kind nog meer nodig?
  Dit traject is vrijgesteld van btw en kost €450,-
 • Visualisatie- traject om negatieve emoties en belemmerende overtuigingen aan te pakken: neem contact op voor de prijs, dit is een traject op maat.
 • Onderwijsondersteunende diensten en ouder/kindercoaching zijn vrijgesteld van btw

Nieuw: Access Bars behandeling:

 • kinderen: € 45 per sessie
 • volwassenen: € 60,- per sessie

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. Tijdig verzetten van de afspraak is natuurlijk mogelijk, graag telefonisch of per mail.

In sommige situaties kan er een vergoeding van de kosten via een persoonsgebonden budget (PGB) gerealiseerd worden. Vraag je gemeente of de school van je kind naar de mogelijkheden.

Ik geef de coaching/(bij-) lessen in mijn praktijk aan huis. Tijdens schoolvakanties zijn er geen bijlessen/ kernvisielessen.

Mijn dochter Lisa heeft bijlessen gevolgd bij Maureen. Zij had in groep 8 moeite met Nederlands; spelling en begrijpend lezen. Maureen heeft haar fantastisch vooruit geholpen; ze is aardig, rustig en kan zaken heel goed op een andere manier uitleggen. En wel zo dat het ‘blijft hangen’. Lisa’s (cito) scores zijn hierdoor omhoog gegaan. Kortom; een fantastische vrouw met hele goede didactische kwaliteiten!

– Liesbeth –

Kindertolken met de PresentChild methode:

Met behulp van de spiegelboodschap van de PresentChild methode en de visualisaties om je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties aan te pakken vind je jezelf in no-time terug! Het is een proces waarbij we met behulp van jouw woorden het verhaal áchter je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties gaan onderzoeken. Wat zorgt er nou eigenlijk precies voor dat je kind en/of jij niet lekker in je vel zit? Dat je je doelen niet bereikt? Wat houdt je precies tegen om de ouder te zijn die je wilt zijn? Het antwoord zit opgesloten in je onderbewustzijn. Daar maken we contact mee. We gaan samen de antwoorden op jouw vragen vinden en er komt ook altijd een doorbraak met geweldige inzichten in hoe je het vanaf nu anders kan bekijken en anders kan doen. Het is een blijvende verandering waarbij je je focus verlegt. Je wéét nu niet alleen hoe het anders moet, je vóelt het nu ook! Het werkt niet alleen op bewust niveau, maar ook op onbewust niveau! Hoofd (mindset), hart (heartset) en onderbuik (gutset) komen op één lijn te liggen. Het werkt snel en blijvend!

Gemiddeld heeft een vrouw 4 sessies van ongeveer 2 uur nodig om van haar blokkades af te komen.  Ik werk op basis van resultaat, dat betekent dat ik je de GARANTIE geef dat ik je pas loslaat als je van je blokkades af bent!

Neem contact met me op voor meer info.

Groei is de reis van wie je denkt te zijn
naar wie je werkelijk bent