Tarieven en contact 2023-05-22T17:22:59+00:00

KINDERCOACHING, BIJLES EN ONDERWIJSONDERSTEUNING:

Tarieven:

  • Bijles/Cito-training, onderwijsondersteuning: € 50,-
  • Kindercoaching: € 60,-
  • Ouder- en/of gezinscoaching: € 75,-
  • PresentChild® Kindertolk gedragsvertaling: neem contact op voor dit traject op maat
  • Creatrix® Transformatie coaching: neem contact op voor dit traject op maatOnderwijsondersteunende diensten en ouder-/kindercoaching zijn vrijgesteld van btw.

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. Tijdig verzetten van de afspraak is natuurlijk mogelijk, graag telefonisch of per mail.

In sommige situaties kan er een vergoeding van de kosten via je werkgever of een persoonsgebonden budget (PGB) gerealiseerd worden. Vraag je werkgever, de gemeente of de school van je kind naar de mogelijkheden.

Ik geef de coaching/(bij-) lessen in mijn praktijk aan huis. Tijdens schoolvakanties zijn er geen bijlessen.

Dit is Maud, zij is een enthousiaste derdejaars student aan de IPabo en geeft bijlessen bij jou thuis in Amstelveen en omstreken.

Mijn dochter Lisa heeft bijlessen gevolgd bij Maureen. Zij had in groep 8 moeite met Nederlands; spelling en begrijpend lezen. Maureen heeft haar fantastisch vooruit geholpen; ze is aardig, rustig en kan zaken heel goed op een andere manier uitleggen. En wel zo dat het ‘blijft hangen’. Lisa’s (cito) scores zijn hierdoor omhoog gegaan. Kortom; een fantastische vrouw met hele goede didactische kwaliteiten!

– Liesbeth –

KINDERTOLKEN MET DE PRESENTCHILD METHODE:

Met behulp van de spiegelboodschap van de PresentChild methode en de visualisaties om je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties aan te pakken vind je jezelf in no-time terug! Het is een proces waarbij we met behulp van jouw woorden het verhaal áchter je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties gaan onderzoeken. Wat zorgt er nou eigenlijk precies voor dat je kind en/of jij niet lekker in je vel zit? Dat je je doelen niet bereikt? Wat houdt je precies tegen om de ouder te zijn die je wilt zijn? Het antwoord zit opgesloten in je onderbewustzijn. Daar maken we contact mee. We gaan samen de antwoorden op jouw vragen vinden en er komt ook altijd een doorbraak met inzichten in hoe je het vanaf nu anders kan bekijken en anders kan doen. Het is een blijvende verandering waarbij je je focus verlegt. Je wéét nu niet alleen hoe het anders moet, je vóelt het nu ook!

Ik werk oplossingsgericht. Elk traject is maatwerk en gericht op jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Jou en/of je kind weer in Flow en kracht brengen is mijn missie.

Neem contact met me op voor meer info.

GROEI IS DE REIS VAN WIE JE DENKT TE ZIJN
NAAR WIE JE WERKELIJK BENT