Oudercoaching 2020-09-17T17:14:42+00:00

Happy Parents, Happy Kids

Hoe zou het zijn als alles wat je tegenhoudt om het (gezins-)leven te leiden dat je wilt, wordt opgeruimd? Het ‘Happy Parents, Happy Kids’ – traject zorgt ervoor dat alles wat je tegenhoudt om krachtig en bewust in het ouderschap te staan, op een diep niveau wordt opgelost. Je leert te vertrouwen op je innerlijke wijsheid en je krijgt geweldige levenslessen mee waarbij je vooral leert om voor jezelf te zorgen en van jezelf te houden zodat je niet meer hoeft te streven naar perfect ouderschap. Na een traject weet je niet alleen dat je goed genoeg bent, je voélt het ook. Ons onderbewustzijn wéét namelijk wat er nodig is om een bewuste, krachtige ouder te zijn. We laten ons helaas nog te vaak afleiden door wat onze omgeving en de maatschappij van ons en onze kinderen verlangt.

Een kind dat het moeilijk heeft, zich onaangenaam gedraagt, niet in het onderwijssysteem past of vaak ziek is, is een bron van zorg. Toch kan juist dit kind positieve ontwikkelingen brengen in het gezin, of zelfs in de groep of klas. Via hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling en/of klachten laten kinderen op een heldere en liefdevolle manier zien wat wij nodig hebben in ons leven.

Het verhaal van het kind dat vertaald wordt raakt een snaar van binnen, geeft inzicht, motiveert en brengt verandering. Wil je ook graag weten wat je kind je te vertellen heeft? Om de situatie te kunnen veranderen moet je weten wat de boodschap is, wat er diep van binnen zit. Met een spiegelboodschap haal je deze kern naar boven. Pas dan is er een werkelijke oplossing mogelijk.

Bij dit traject gaan we diep in op datgene wat jou raakt en/of zorgen baart bij je kind, datgene waar jij mee zit. jij doet uitgebreid je verhaal waarbij ik veel vragen stel en jouw antwoorden opschrijf. Datgene wat jij zegt en hoe je het zegt is heel belangrijk, het is jouw verhaal en jouw taal die de kern bloot legt. Hierin ligt de boodschap die helemaal op jou gericht is. De vertaling die ik na het intake gesprek maak, bespreken we samen in een vervolgconsult. Dan volgt er nog een follow up gesprek, waarbij we gaan kijken of je nog iets nodig hebt en of ik nog iets voor jou en/of je kind kan doen. Vaak verandert er al heel veel nadat je de boodschap hebt ontvangen. Bewustwording is de grootste stap!

Wanneer je graag nog begeleiding wilt bij het opruimen van negatieve emoties en beperkende overtuigingen, kunnen we verder gaan met behulp van Creatrix®. Dit is een zeer snelle, krachtige en duurzame methode om jou op speelse wijze van je emotionele en mentale blokkades af te helpen. Het werkt verbazingwekkend snel en geeft een blijvende verandering bij jou én het werkt door op je kind. Het werkt op 3 niveaus; zowel in je hoofd (mindset), je hart (heartset) én in je onderbuik (gutset). Zodat je niet alleen wéét, maar ook voélt en gaat doén wat goed voor jou en je kind is!

Creatrix® is een heel geavanceerde vorm van visualiseren met je ogen dicht. Je realiseert je dat je bewustzijn/ je mind, een enorme saboteur kan zijn. Het stelt je in staat om daar te komen waar je naar zoekt. Het zorgt ervoor dat onbereikbare levenslessen voor jou binnenstromen. Er vindt een grote emotionele opruiming plaats van al je blokkades en het zorgt ervoor dat jij jezelf in no-time terugvindt!

Do all that you can and all you thought you could not

Creatrix® pakt de negatieve emoties en beperkende overtuigingen aan die wij als vrouwen gekregen kunnen hebben door overerving, dus van onze voorouders, de maatschappij en familieconditionering, op een onbewust niveau. Het vervangt deze emoties en overtuigingen door een beter weten; door krachtige en positieve gedachten en gevoelens die ons brein inprent voor de toekomst. Zodat wanneer er bepaalde situaties zich voordoen en je weer getriggerd wordt, je nooit meer dezelfde lading voelt en er op een veel constructievere manier mee om kan gaan. Geen enkele andere methodiek, therapie of proces is zo compleet en holistisch.

Heel zorgvuldig brengen we de overtuigingen en negatieve emoties, die jou belemmeren, in kaart. Vervolgens maken we hier -in een lange, geleide visualisatie- korte metten mee. Makkelijk en moeiteloos en zonder nare zaken uit het verleden te moeten herbeleven.

Klinkt dit ‘too good to be true’? Dat snap ik! Meld je nu aan voor jouw persoonlijke blokkade-scan. Dan kun je kennismaken met mij en met de eerste stap van het traject waarin ik jou uitleg wat de mogelijkheden zijn.

Verander je focus, je visie
en daardoor je leven!

CREATRIX® is:

 • GENDERSPECIFIEK

  Mannen en vrouwen zitten nou eenmaal anders in elkaar. Het brein van de vrouw werkt anders dan dat van een man. Een man kijkt meer breed, (perifereer kijken) en dat triggert het relax-systeem. Een vrouw kijkt meer gefocust (ziet details) en dat kan juist leiden tot het triggeren van het stress-systeem (hyperfocus). Een vrouw heeft te maken met hormonen die door haar lichaam razen en haar wekelijks weer anders beïnvloeden, een vrouw heeft vrouwelijke intuïtie en moederlijk instinct. Kortom, mannen en vrouwen verschillen en daarom hebben vrouwen andere zorg nodig dan mannen. Dit geldt niet alleen voor lichamelijke gezondheidszorg, maar ook voor geestelijke gezondheidszorg. De meeste methodieken zijn bedacht door mannen en gericht op mannen en houden geen rekening met al die zaken die specifiek voor vrouwen gelden. Ze werken daarom voor de meeste vrouwen niet of niet goed genoeg. Creatrix® is speciaal ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen.

 • COMPLEET

  Een vrouw kan rationeel wel weten dat ze goed genoeg is, maar als ze het niet voelt is het er niet. Creatrix® zorgt ervoor dat je hoofd (mindset; je denken), je hart (heartset; je gevoel) en je onderbuik (gutset; je intuïtie) op één lijn komen te liggen. Pas dan kan je een diepgaande transformatie ervaren. Creatrix® is compleet en richt zich op jouw hoofd, hart én onderbuik.

 • EPIGENETISCH

  Epigenetica is de wetenschap dat emoties en overtuigingen in de genen doorgegeven worden van generatie op generatie. Dus veel gevoelens en gedachten waar je tegenaan loopt komen niet uit jouw leven maar uit die van vele generaties geleden. Misschien heb je ook wel eens het idee gehad dat een bepaalde overtuiging of reactie eigenlijk helemaal niet bij je past of van jou is….. Dat je dus niet kon verklaren waarom je iets voelde of geloofde? Dit komt omdat het issue niet ontstaan is in jouw leven, maar in het leven van iemand in jouw bloedlijn vele jaren geleden. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.

 • VEILIG

  Creatrix® verschilt met vele andere methodieken omdat je niet terug hoeft te gaan naar je trauma’s, pijnlijke herinneringen of ervaringen. Je hoeft het niet meer te herbeleven en zo wordt het trauma, negatieve gevoel of de belemmerende gedachte ook niet verder verankerd in jouw systeem. Met Creatrix® hoef je nare gebeurtenissen niet meer te herbeleven.

 • WEDERKERIG

  Daar waar we met Creatrix® een negatieve gedachte of blokkade weghalen, moet er ook iets voor in de plaats komen. Iets wat meer passend en ondersteundend is. Zo blijf je niet met lege ‘gaten’ zitten die opnieuw met issues gevuld kunnen worden, want er is nu een diep innerlijk beter weten. Creatrix® verlost je van de beren op je weg, én je krijgt er blijvende oplossingen voor terug.

 • EIGEN

  Tips, goede raad, inzichten… geweldig om te krijgen, maar niet voldoende om écht een transformatie in je leven te genereren. Immers, de persoon van wie je advies krijgt staat niet in jouw schoenen en leeft jouw leven niet. Dus hoe wijs en helpend woorden ook kunnen zijn die je krijgt, het zijn niet die precieze levenslessen in die specifieke woorden die voor jou het grote verschil gaan maken. Die met jouw (onder)bewustzijn resoneren. Je weet het wel, het helpt even, maar het beklijft niet… échte wijsheid beklijft enkel wanneer het een diep innerlijk weten is dat vanuit jezelf komt. Met Creatrix® komen vrouwen tot hun eigen oplossingen voor hun beren op de weg.

Creatrix - setting women free

Your time as a caterpillar has expired…
Your wings are ready

Maureen is een fijne, doortastende coach met veel deskundigheid en respect. Ik heb Maureen ervaren als een hele prettige coach. Ze luistert met aandacht, stelt goede vragen en begeleidt je uitstekend door het proces. Ze laat je, door de goede vragen te stellen, zelf tot de kern van je hulpvraag komen. Ze beheerst diverse coachingtechnieken, weet en voelt goed aan welke weg in te slaan zonder een oordeel te vellen of vooraf iets in hokjes te plaatsen en met daarbij respect voor je eigen keuzes.

Erg bijzonder hoe dit impact heeft gehad (en heeft!) op mijn leven en mijn keuzes, waarbij dit ook nog eens heel natuurlijk aanvoelt, soort van zelfsprekend, echt zo fijn!

– Elisa –